Een gift die ertoe doet

Het Oranje Fonds vindt dat iedereen ertoe doet. Daarom zetten wij ons in voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen en niemand er alleen voor staat. Oftewel een betrokken samenleving; waarin we zorgen voor elkaar, mensen gelijke kansen hebben en zich verbonden voelen met anderen in de buurt. Dat doen wij samen met sociaal initiatiefnemers. Dat zijn mensen die een probleem zien en er iets aan doen. Zij zetten zich in voor mensen die geraakt worden door armoede, uitsluiting, eenzaamheid en psychische kwetsbaarheid. Zij zijn er voor anderen, dus het Oranje Fonds is er voor hén. Om ze te versterken en te verbinden. En vanuit de overtuiging dat we het sámen moeten doen, trekken wij hierbij ook op met een verscheidenheid aan partners. Want samen kunnen wij er pas echt toe doen!
 

Doe een gift!

Wil je een steentje bijdragen met een gift? Elke bijdrage is zeer welkom, alvast hartelijk dank! 

 

Partners worden

Wil je ook of liever structureel met ons samenwerken? Als bedrijfspartner kun je met een bedrijfsfonds op naam, programma of themapartnerschap zelf de bestemming van jouw gift bepalen. Je kunt jouw gift laten besteden in een specifieke regio, of aan een bepaalde doelgroep of thema, bijvoorbeeld jongeren of projecten tegen armoede.

Ja, ons bedrijf helpt mee met een eenmalige gift

Wij doneren eenmalig

U bent het bedrag vergeten.

Gegevens organisatie

Naam organisatie is verplicht.
Postcode is verplicht.
Huisnr. is verplicht.
Toevoeging is verplicht.
Straatnaam is verplicht.
Woonplaats is verplicht.
Land is verplicht.

Gegevens contactpersoon

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.

Betaalmethode

Selecteer bank is verplicht.
IBAN * is verplicht.

Wij hebben uw bic-nummer nodig voor de betaling.
Ja, ik machtig Oranje Fonds om jaarlijks geld af te schrijven
Maak een keuze in creditcards
Ja, ik ontvang graag de Oranje Fonds nieuwsbrief is verplicht.
Privacy - SEPA

Privacy: Het Oranje Fonds gaat zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om u te informeren over onze activiteiten of om uw steun te vragen. Meer over ons privacybeleid

SEPA: Wanneer u kiest voor een eenmalige machtiging: met deze machtiging geeft u toestemming aan het Oranje Fonds om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar uw bank om het overeengekomen bedrag van uw rekening af te schrijven, en aan uw bank om doorlopend het overeengekomen bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van het Oranje Fonds. U ontvangt hiervan een prenotificatie. Als u het niet eens bent met de afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met de bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.