Met een Appeltje van Oranje geef je een maatjesproject de erkenning die het verdient. Het Oranje Fonds beloont namelijk de drie meest succesvolle maatjesprojecten van Nederland en de Cariben met een Appeltje van Oranje en € 15.000,-. Die zullen worden uitgereikt door Koningin Máxima.

Maatjesprojecten verbinden vrijwilligers aan hulpvragers. Daardoor kunnen maatjes extra aandacht, ondersteuning of begeleiding geven aan mensen die het nodig hebben. Denk aan samen koffie drinken, wandelen en boekhouden.

Ben jij een bekende, vrijwilliger of hulpvrager van een maatjesproject en vind jij dat dit project kans moet maken? Tip het dan hier, zodat wij contact op kunnen nemen met het project. Let op: vul eerst je eigen gegevens in. Pas in het veld 'Mijn tip' vul je de organisatie in.

Heb jij een maatjesproject?

Meld hier je project aan om kans te maken op een Appeltje van Oranje. Ook kun je eerst hier vrijblijvend meer informatie en hulp opvragen.

Ik wil een maatjesproject tippen voor een Appeltje

Geslacht is verplicht.
Voornaam is verplicht.
Tussenvoegsel is verplicht.
Achternaam is verplicht.
E-mail is verplicht.
Opmerking / Vraag is verplicht.
Telefoon is verplicht.
Privacy

The Oranje Fonds handles your personal data with care. This information is not provided to third parties. We use them to inform you about our activities or to request your support. Read more about our privacy policy